08-02-09

De Gentse Stripbeurs 2009 (1).

1 gs

Elke stripliefhebber vindt hier zijn/haar favoriete strip weer! De stripverzamelaars kunnen hun verzameling vervolledigen. Er zijn hardcovers, softcovers en zelfs speciale edities te vinden!

gentse stripbeurs

10.30 - We komen met z'n drieën aan op de Gentse Stripbeurs. 'We' zijn KennyStoer, De ManneKnipogen en ikOnschuldig (Helli). Aan de ingang worden we verrast met een leuk verrassingspakket. Rechts van me zie ik Dirk uit Stripwinkel Pierke druk bezig met een klant. Links zie ik een leuke aankondiging van een toekomstige uitgave van Jerom bij Stripwinkel Adhemar. En dan snel ik me naar Walterell voor het nieuwste album van 'Killroy was here'! Naast hem zat Willy Degryse met z'n albums van 'Joran van de Wouden'. Heb me het eerste album aangeschaft uit nieuwsgierigheid. Snel even ingekeken en het ziet er veelbelovend uit! De Willy zal me nog zien op beurzenLachen. Dan ging ik de tweede zaal binnen en de jacht naar strips was geopend! VerstomdEigenlijk wel vreemd dat ik elk jaar begin in de tweede zaal, haha! Wat heb ik zoal gekocht... wel: 'Killroy was here #4' , 'Joran van de Wouden #1' 'Bakelandt #28, 80, 91 & 92' , 2 'Superman Classics' , 'G.I.Joe #18' , 'Glory #2' en een bierkruik van De Rode Ridder! Oh... en niet te vergeten: Kaffee mee een koekske en een toartse mee rijst! Was een toffe dag voor ons drieën en we gaan zeker terug op 29 november!

Normaal plaats ik hier een aantal foto's, maar deze keer heb ik er niet veel getrokken want m'n gedachten zaten tussen de strips...

De Gentse Stripbeurs blijft een aanrader voor de stripfanaten! Wees er in november bij!Knipogen

gentse stripbeurs

Walter Laureysens (Walterell) had z'n nieuwe album van 'Killroy was here' meegebracht. Inmiddels al het vierde album!

Walterell

1 kl

==========

Waldo Van Gheluwe is de tekenaar van 'Zarkad' en 'Kish' !

Waldo Van Gheluwe

==========

Willy Degryse signeerde z'n album van 'Joran van de Wouden' voor me.

1 wil

==========

Erwin Gijbels was ter plaatse! Hij had z'n strips van 'Angelina & Jollie' bij.

Gijbels Erwin

==========

Willy Degryse, Tom Bouden en Hans Harleman waren ook aanwezig! Sorry dat ik geen foto heb van hen! 't Is de schuld van de vele stripsTong uitstekenKnipogen.

==========

Beurs

gentse stripbeurs

Niet vergeten: 29 november 2009 is er de volgende Gentse Stripbeurs!

afiche 2